Mekonomen Bilverkstad är professionella bilverkstäder som servar och reparerar alla bilmärken. Vi har kunskap och utrustning för att klara den mest moderna avancerade tekniken. Vi servar och reparerar alla bilmärken och lämnar 3 års garanti på reservdelar.

Ny bil med garanti?

Du behöver inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar och reparerar din bil hos oss på Mekonomen Bilverkstad då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner med verktyg även för den moderna avancerade tekniken. Och vi använder reservdelar med minst motsvarande kvalité som biltillverkaren föreskriver allt i enligthet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma information och tekniska utrustning som märkeshandeln. Det är inte bara arbetet som måste utföras korrekt utan viktigt är också att det används reservdelar med likvärdig eller bättre kvalitét än de som biltillverkaren föreskriver.

Som exempel på de service- och reparationsarbeten vi utför
Service
Avgas
Broms
Transmission

Vastberga Plat & Lack AB


Vi är också specialiserade på olika jobb så som luftkonditionering, däck, hjulinställning etc. Vi arbetar också med MekoTech Diagnos vilket är Mekonomens PC-baserade verktyg för avancerad diagnos och felsökning av modern fordons-elektronik.